Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2014 12:18 - “ОТРОВА ОТ НЕБЕТО. ХИМИОТРАСЕТАТА”
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 8025 Коментари: 18 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Военната операция  “Лист от детелина”

 

Разпиляването на токсични аерозоли е военна операция, в която участват и цивилни самолети. В СМИ е публикувано едно интервю с един от бившите ръководители на тази операция – А. С. Грифит, през май 2007 г. В интервюто той споменава, че програмата е организирана във военновъздушната база “Райт-Патерсън”, недалеч от Дайтън, щата Охайо. Операцията е наблюдавана от ЦРУ.

Друг анонимен свидетел, работил в управлението на една от авиокомпаниите в САЩ, твърди, че правителството на САЩ чрез спецслужбите реализира проекта “Лист от детелина”, с основна  цел да използва товарната и пътническата авиация на търговските авиолинии, за да увеличи  количеството разпилявани токсични аерозоли. Проектът успешно функционира в цял свят. Авиолайнерите са снабдени с автоматично спецоборудване за разпиляване на аерозолите, до което екипажът няма достъп.

Операцията по разпиляването на токсични аерозоли е най-секретната някога провеждана операция.

А.С. Грифит казва в интервюто: “Това е много секретна операция, тя е най-секретната от онези,  с които някога съм се сблъсквал. Хората, които говореха за нея, починаха…”

Правителствата от цял свят разрешиха да се обработва населението в държавите им с токсични химически съединения, въпреки законите и конституциите, които се кълнат да защитават президентите. Във всички конституции пише, че държавата е суверенна, независима, демократична, социална и правова, но на практика тези принципи престъпно са нарушени.

Един здравомислещ човек не иска в небето над главата му да висят отровни облаци и децата му да дишат този въздух. Геноцидът срещу собствения народ е страшно престъпление.

 

 

Случаи на отравяния от аерозолите

В последно време зачестяват случаите на отравяния на хора, които дълго време са били на открито и вероятно са попаднали под въздействието на химическите трасета:

Болестта започва с болки в стомаха, които се усещат към слънчевия сплит; симптомите приличат на гастрит; след няколко часа започва треска, която продължава;  болният вдига температура и всичко това се съпровожда с гадене. През нощта започва да повръща,  което продължава два дни. Три дни той усеща брожение в стомаха, коремът се подува.

За животните и за човека барият и неговите разтворими соли са отровни, затова тревите, посипани с него,  могат да отровят тревоядните животни.

На Запад, особено в САЩ, се изследва въздействието на токсичните аерозоли върху хората, но правителствените организации саботират изследванията в тази област и не искат да информират населението по разбираеми причини.

С.И. Карник е един от независимите изследователи на химитрейлите и болестта на Моргелоните; той доказа, че тя е предизвикана от поразяването на еритроцитите в кръвта в резултат на отравянето със съединения на бария…

 

 

Във Великобритания е разпространена

 

следната листовка:

Листовката съдържа въпросите:

Чувствате ли се зле в последно време?

Боледувате ли постоянно от простуда и грип?

Вие, ваши приятели или членове на вашето семейство страдат ли от астматични симптоми?

Ако отговорите с “да” на някой от тези въпроси, вероятно изпитвате въздействието на химическа обработка, която е свързана с химтрейлите.

Със симптомите на отравянията е свързана и масовата принудителна ваксинация. По време на истерията “свински грип” фармацевтичната компания Baxter достави на Европа десетки хиляди дози ваксини срещу грип, които съдържаха два живи вируса, единият от тях – смъртоносно опасен; ако беше извършена ваксинацията, щяха да бъдат заразени стотици хора и голяма част от тях щяха да загинат…

 

 

Химтрейлите са глобален план

Очевидци откриват странно лепкаво вещество върху почвата и в реките, много алуминий, барий и мутирали гъбички във веществата, които самолетите ръсят. След обработката с химикалите много хора преживяват пристъпи на астма,  хронична умора, онкологични заболявания, втвърдяване на белия дроб,  нарушения на клетъчно ниво, обща неразположеност, ангина, затруднено дишане.




Гласувай:
24



1. vlajniochi - Целта на мисията е ясна, масов ге...
01.01.2014 15:16
Целта на мисията е ясна, масов геноцид и погубване на всичко ценно и красиво! Крайно време е всички хора да попитат какво се ръси над главите ни? И защо все повече хората боледуват от неизвестни болести? Стига с тази наивност и безхарактерност! Отворете си очите!
цитирай
2. anonymous3 - vlajniochi
01.01.2014 15:39
vlajniochi Права си, така е крайно време е човека да си отвори очи и да види за какво иде реч, защото това са много сериозни неща, убиват ни бавно и то със съгласието на Управляващите да дадена държава, благодаря за подкрепата !!!
цитирай
3. bojinkata - Браво! Лек пробив в секретността!
01.01.2014 17:54
Браво! Лек пробив в секретността!
цитирай
4. josarian - Целта е простите кестени да вярват в кеймтрейлс и световните конспирации
01.01.2014 23:54
но да не им прави впечатление че ги управляват червени кенефи, които им натрисат торба с лайна за шеф на ДАНС например.
цитирай
5. lightsaber123 - Ама изобщо не ми се връзва
02.01.2014 06:54
Цялата тази работа... Ама хич. Липсва мотив - какъв може да е мотивът на някой да прави подобно нещо? Живея в София и не съм боледувал от години вече... имам изключително силна имунна система.
цитирай
6. truthful - До lightsaber123
02.01.2014 13:04
Като живееш в София ето заповядай http://shout.blog.bg/novini/2013/04/24/chemtrails-nad-sofiia-23-04-2013.1103863 - дишай!
А що се отнася до мотива на някого да избива 6 и половина милиарда хора и да доведе човечеството под 500 000 000 души трябва да се запознаеш с паметника Georgia Guidestones, Нов Световен Ред и да фидиш филма КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване - тук http://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4 е с български надписи. нека да прибавя, че когато възрастта за пенсиониране се увеличава човек първо не може да я стигне и да има пълна пенсия, второ ако почине преди да я достигне НЕГОВИТЕ ОСИГУРОВКИ ЩЕ ПОТЪНАТ незнайно къде! Трето при една масова смъртност на населението имуществото им ще остане на кого .....??? И още много други въпроси.
Трябва да отвориш Конституцията ни и да прочетеш какво трябва да прави държавата за населението, почвата и водите. Пръскането с кемтрейлс е ГЕНОЦИД, това е тежко престъпление на управляващите и трябва да се наказва от закона най-строго! Но къде е народът? Защао той позволява това да се случва? Защо не вярва, когато самолетеите са буквално над главата му? Най-ниската височина на която са забелязвани е 1 600 метра!!! На тази височина не трябва да има самолет, при положение че на повече от 100 км няма летище, на което той да кацне. Да не говорим за трасетата над Стара Панина, над АЕЦ Козлодуй, където е забранена зона за летене и т.н.
Самолетите, които пръскат са пътнически,(за да могат да летят безпрепятствено) но в тях пътници няма. Има хора, които се грижат за апаратурата, която управлява процеса на пръскане с дюзи на крилата, опащката и отстрани на самолетите. Това, което се показва на live-air trafic за височина на полетите не отговаря на истината и има яка манипулация. В тези пръскания участват много страни и техните правителства. В нета има много материали В блога също - http://shout.blog.bg/. Пръсканията над България са повече от 8 години и това може да се види в нета ЯСНО И НЕДВУСМИСЛЕНО!
цитирай
7. lightsaber123 - Ами дишам същия въздух
02.01.2014 14:46
Както и милион-два столичани а пък съм здрав - както казах - вече сигурно 2 години не съм боледувал... дори и от грип... а пък не водя някакъв здравословен живот... опитвам се... наистина - но не успявам - пуша, пия алкохол, обездвижен съм доста - с кола от вкъщи до работата и обратно... малко движение...

Вярно, че си правя сутрин контрастни душове, спя на отворено зиме и лете без оглед на температурата навън, преобладаващата ми храна е вегетарианска - горе-долу 70/20 - растително/месо

Нещо ми намирисва на излишна параноя :-)
цитирай
8. truthful - До lightsaber123
02.01.2014 16:46
Каква параноя? Това е ГЕНОЦИД срещу човечеството, срещу всички ни! Може би ние дето ги виждаме тези неща си ги измисляме параноично?
От блога на shout:
"Защото е толкова жестоко и нагло, че изглежда невероятно и недопустимо. Те най-вероятно просто си казват "Това не може да е истина." Защото мислят, че онези държавни институции, които са създадени да контролират подобни действия, не биха допуснали подобен геноцид." – това са думи на наш съблогър, разбрал и оценил правилно случващото се над българите повече от СЕДЕМ ГОДИНИ!
„Изглежда невероятно и недопустимо”!!!, но за голямо съжаление е истина! Истина – допусната от нашите управляващи и която има едно единствено име – ГЕНОЦИД! Истина, която българите не желаят да приемат толкова упорито! Истина, която ще им излезе толкова скъпо!
В същото време никой от тях не си задава въпроса: Чакай да видя в нета имали нещо за този кемтрейлс, тези хора от къде знаят за това? Защо ОФИЦИАЛНО информация НЯМА? /няма и да има!/ В същото време самолетите си летят денонощно, пръскат отрови и химикали без спиране. Той вижда много добре НИСКО ЛЕТЯЩИТЕ САМОЛЕТИ, ЧУВА СТРАШНИЯ ТЪТЕН ОТ ТЯХ, вижда химическата пелена, КОЯТО ОБРАЗУВАТ и казва твърдо: Не, не е истина, това са нормални следи от пътнически самолети. Това са фантазии, ние имаме толкова други проблеми, че сега този кемтрейлс ни е на главата!” Последва махване с ръка и край, едно БЪРЗО ПРЕДАВАНЕ БЕЗ БОЙ и отказ да се види страшния ГЕНОЦИД. Защо? Просто остава необяснимо! Да отричаш нещо, което ЯСНО СЕ ВИЖДА И ЧУВА всеки ден над главата ти!! Eстествено има и дезинформатори и платени драскачи, които твърдят, че пръскане с кемтрейлс няма! Те подсилват НЕВЯРАТА В БЪЛГАРИТЕ. Кои интереси обслужвате господа? Излиза, че съзнателно защитавате случващото се, одобрявате го и едва ли не сте съучастници в тоя геноцид!"
Няма параноя! Тука говорим за масов ГЕНОЦИД! И той е налице абсолютно на всички нива - хранене, пиене, козметика, дрехи и обувки, съдове, отрови навсякъде!
цитирай
9. lightsaber123 - Добре де
02.01.2014 17:14
Не би ли следвало да съм болнав и без енергия от тези химикали? Все пак се "пръскат" и над мен... защо съм здрав по дяволите?
цитирай
10. zabylgarite - ФАКТ
02.01.2014 20:12
е че се пръска!
Вижда се с просто око!

Злото е нагло и хич не се учудвам. Затова и децата повсеместно кашлят.

Бог пази,никой друг!
Иначе досега да са ни уморили!!

Няма да успеят!
цитирай
11. estirbg - Ето, вижте картината по празниците (фотосесия)
02.01.2014 22:40
http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/01/02/shtedyr-kemtreis-za-nashe-zdrave-po-kolednite-praznici-aktua.1224304

И ако някой отрече фактите е или малоумник или е провокатор, поддържащ и прикриващ въздушния терор.
цитирай
12. lightsaber123 - Видях фотосесията
03.01.2014 06:02
на голяма част от снимките виждам просто високи перести облаци примесени тук там от димни следи на самолети... Направете си експеримент - качете се на Мусала примерно и пръснете с дезодорант - дали ще остави трайна следа?

Обърни внимание колко бързо се губят следите от аерозол на този линк:
http://www.youtube.com/watch?v=jJ88l-LtNzU

А димните следи от самолетите в зависимост от климатичните условия понякога стоят по цял ден.

И пак - защо съм здрав при всичките тези "отрови - пръскани отгоре"?
цитирай
13. estirbg - lightsaber123,
03.01.2014 09:23
не се хвали предварително, приятелю, вредните частици са с акумулиращ ефект, сега може да не наблюдаваш здравословни отклонения, но след известно време, ще се появят. Предполагам, че си чувал за естествен отбор - при дадени неблагоприятни условия първо загиват слабите, крехките и неспособни да се приспособят организми - при нас, хората, най-много ще страдат децата, старците и онези от възрастните индивиди, които са със слаба имунна система. Плановете на илюминатите, ( на това се базират и очакват редукция на населението) - който оцелее, оцелее - другата "шлака" според тях - да освобождава и да не натоварва планетата.
Що се отнася до следите - от както се помня съм на тази планина - такова чудо, каквото е от 3 години насам, никога не е било - небето побелява и посивява от плътно омрежване - хиксовидно или успоредно - далеч е от картината на транзитните целенасочени полети. Виж снимките ми и от този постинг:
http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/10/07/kogato-fotofaktite-govoriat-quot-bogovete-quot-si-mylchat-is.1006898

Следите се разширяват и се превръщат на перестоподобни облаци - като се запознаеш с генезиса им, сам ще започнеш да ги разпознаваш.
Отвори Гугъла и потърси на chemtrails - има и фото и информация.
цитирай
14. lightsaber123 - Знам
03.01.2014 09:48
Знам, че има един куп материали, информация и дезинформация по нета за всички видове конспиративни теории... Чел съм достатъчно за тях и според мен хората просто се заблуждават. Естествено че с броя на населението, който расте стихийно всяка секунда се увеличават и броя на самолетите - така че сега със сигурност самолетите са повече отколкото да речем преди 30-40 години... това е напълно естествено. Всичките ми племенници и близки хора се радват на добро здраве - освен по някой грип отвреме навреме - нищо по-сериозно.

Няма лошо - вярвайте в каквото си искате... аз имам хубав живот за да му се радвам отколкото да се притеснявам за утре :-)

Здраве, щастие и успехи ти желая :-)
цитирай
15. asthfghl - ...
04.01.2014 13:43
Така и не стана ясно от този копи-пейст каква е крайната цел на цялата тази грандиозна конспирация. Ако бъдат убити всички, над кого ще властват въпросните конспиратори?
цитирай
16. estirbg - asthfghl, приятелю,
04.01.2014 19:43
правят изкуствен "естествен" отбор - по-горе в коментарите споменах -
очистват земята от по-немощните, болните и възрастните- звучи много грубо, но това е същността - редукция на населението.
цитирай
17. asthfghl - 16.
04.01.2014 20:42
И като останат само мощните, няма ли по-трудно да се управляват? Приятелю?
цитирай
18. estirbg - А приготвените чипове за кого са, приятелю!
05.01.2014 21:30
Който не се подчинява - много лесно може да се елиминира - чипът не е само да се следи и наблюдава индивидът, но и да се контролира с възможност за елиминация.
Добре дошъл в света на Оруел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 687636
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930